Щорічне обслуговування авто: фільтр салону

Дрібні, але дуже важливі деталі 

Кожен водій знає про важливість вчасної заміни мастила у двигуні. Але далеко не кожен пам’ятає, коли він останній раз замінив фільтр салону. І це одна з серйозних помилок під час обслуговування авто.

Щогодини через салон машини проходить близько 100 тисяч літрів повітря. Окрім життєво важливого кисню, воно містить:

  • вихлопні гази;
  • частки сажі;
  • пилок рослин;
  • важкі метали; 
  • бактерії і грибки.

Через усе це ви можете кашляти, відчувати подразнення очей і швидко втомлюватися. Салонний фільтр поглинає 99% шкідливих домішок, забезпечуючи надійний захист здоров’я водія і пасажирів. Але для підтримки комфортного й здорового мікроклімату в салоні фільтр рекомендовано раз на рік змінювати, я якщо автомобіль експлуатується на запилених ділянках, то й частіше. При цьому вкрай важливо вибирати оригінальні запчастини, оскільки неякісні аналоги можуть пропускати значну кількість шкідливих речовин, а забиті (засмічені) фільтри — конденсувати вологу, знижуючи ефективність обдуву та призводячи до запотівання скла, сприяти появі неприємного запаху.  

Бережіть своє здоров’я! Вчасно очищайте систему вентиляції і вибирайте оригінальний фільтр салону «Мазда». У цьому вам допоможуть спеціалісти компанії «Авто-Імпульс» — офіційного дилера Mazda у Дніпрі. Запишіться на обслуговування за телефоном +38 (067) 612-30-09 або завітайте до сервісного центру за адресою: вул. Дніпросталівська, 30б (Лівий берег).

#автоімпульсдніпро #автоімпульс #автоимпульс #автосервіс #фільтрсалону #mazda

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ