Як часто проводити ТО автомобіля?

Важливість своєчасного технічного обслуговування й використання оригінальної оливи

Інвестуючи в якісне обслуговування автомобіля сьогодні, ви економите на ремонті завтра. Вчасна заміна моторної оливи продовжує термін служби двигуна, допомагаючи йому довше зберігати високу потужність та помірні витрати палива.   

Усім водіям слід знати, як часто рекомендують проводити ТО. Для автомобілів Mazda періодичність обслуговування становить 15–20 тисяч кілометрів пробігу залежно від конкретної моделі, але не менше, ніж один раз на рік, що наступить раніше. За деяких умов міжсервісні інтервали можуть зменшуватись:  

  • експлуатація за екстремально низьких/високих температур;  
  • у місцевостях з великою концентрацією пилу, піску, солей;  
  • великі пробіги на високих обертах двигуна.   

Дуже важливо не тільки дотримуватись рекомендованої періодичності обслуговування, а й використовувати оригінальні витратні матеріали. Для сучасних двигунів Mazda SKYACTIV це оливи 0W-20 та 5W-30, які забезпечують оптимальний режим роботи всіх компонентів.   

Отримуйте максимум від своєї Mazda завдяки правильному обслуговуванню! Записуйтесь до офіційного сервісного центра за телефоном +38 (067) 612-30-09 або завітайте за адресою: м. Дніпро, вул. Дніпросталівська, 30б (Лівий берег). 

#автоімпульсдніпро #автоімпульс #автоимпульс #автосервіс #mazda #оливамоторна

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ