Як зберегти ЛФП автомобіля через 5 років?

Що дає захист ЛФП антигравійною плівкою

Новеньке авто із салону приваблює своїм блиском і переливами кольору, але з часом лакофарбове покриття починає руйнуватись. А постійний контакт із піском, шипами від шин попереднього автомобіля, брудом і дрібними камінцями призводить до появи мікротріщин і подряпин на ЛФП кузова (особливо спереду) та оптиці. Скло фар тьмяніє та стає матовим. Постійне користування авто призводить до утворення пошкрябин на порогах салону, які ми залишаємо своїм взуттям.

Існує кілька способів зберегти привабливий вигляд авто, серед яких найефективніший — застосування спеціальної поліуретанової (антигравійної) плівки.

Переваги антигравійної плівки

Обклеїти машину такою плівкою варто, оскільки вона:

  • забезпечує надійний захист лакофарбового покриття від подряпин, сколів, тріщин та інших пошкоджень;
  • дає відчуття користування новою машиною щодня;
  • універсальна — її можна наносити не на весь кузов, а тільки на найуразливіші місця (передній бампер, фари, капот, ручки, дзеркала);
  • збереже привабливий зовнішній вигляд авто навіть через 5–7 років активної експлуатації;
  • прозора й не змінює кольору машини.

Додаткова перевага антигравійної плівки в тому, що її можна декілька разів монтувати (клеїти) та демонтувати без загрози для ЛФП.

Щоб захистити кузов автівки за допомогою антигравійної плівки, зверніться до фахівців компанії «Авто-Імпульс» — офіційного представника Mazda в Дніпрі. Заплануйте візит на СТО заздалегідь, зателефонувавши за номером +38 (067) 612-30-09

#автоімпульсдніпро #автоімпульс #автоимпульс #автосервіс #mazda #захистЛФП #антигравійнаплівка #ЛФП

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ