Підготовка машини до зими

Підготовка автомобіля Mazda до зими — обов’язковий процес, який складається не тільки з заміни гуми.

Щоб продовжувати комфортно та безпечно користуватись транспортним засобом у холодну пору року, фахівці рекомендують виконати такі дії до появи перших морозів:

  • Вимийте авто, а після того, як кузов повністю висохне, обробіть його спеціальними засобами на основі воску. Це дасть змогу захистити лакофарбове покриття від перепадів температур, а також хімічних реагентів, якими посипають дороги.
  • Обробіть усі гумові ущільнювачі дверей і багажника засобами з гліцерином або силіконом, щоб вони не примерзли до кузова та зберегли еластичність.
  • Поставте спеціальні безкаркасні щітки склоочисників.
  • Залийте зимовий омивач для скла, що не замерзає.
  • Перевірте стан акумулятора та свічок запалювання.

Також слід заздалегідь покласти у багажник спеціальний «зимовий набір», який складається зі шкребка, щітки, лопати, ліхтарика, компресора та інших речей, які допоможуть у разі виникнення різних позаштатних ситуацій під час ранкового виїзду з дому або під час поїздки.

Для проведення діагностики машини та усунення несправностей перед початком зими краще звернутися до спеціалістів СТО «Авто-Імпульс», що є офіційним дилером Mazda у Дніпрі за адресою: вул. Дніпросталівська, 30б (Лівий берег). Записуйтесь на діагностику й ТО за телефоном +38 (067) 612-30-09.

#автоімпульсдніпро #автоімпульс #автоимпульс #автосервіс #mazda #акумулятор

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ