MAZDA CX-30

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Новий вимір вишуканості

Оновлена Mazda CX-30 – компактний кросовер з бездоганними пропорціями, просторий та унікальний в усіх аспектах.

Елегантний і сміливий у своєму дизайні. Майстерно виконаний та вишуканий. Ідеально збалансований і динамічний. Тихий та комфортний.

Mazda CX-30 - ідеальне доповнення вашого образу життя, яке робить кожну подорож незабутньою, і задає нові стандарти у сегменті компактних міських кросоверів.

Всього для Mazda CX-30 запропоновані вісім кольорів кузова без жодних доплат.

Оберіть колір, який уособлює вашу індивідуальність.

Soul Red Crystal
Polymetal Gray
Snowflake White Pearl
Machine Gray
Platinum Quartz
Deep Crystal Blue
Jet Black
Sonic Silver
Zircon Sand

Дизайн нового покоління

Оновлений Mazda CX-30 демонструє еволюцію дизайну КODO, яка зберігає його енергію, але тепер орієнтується на більшу зрілість стилю за допомогою елегантності та простоти мінімалістичної естетики, натхненної традиціями японського мистецтва.

Смілива міць кросовера поєднується в цьому автомобілі з довершеною красою, що відображає гру світла й тіні на кузові залежно від часу доби, сезону та навколишніх краєвидів.

Розкіш мати простір

Бездоганність ергономіки у використанні простору ніде так не відчувається, як у салоні. Завдяки ідеально продуманому розміщенню приладів керування, місце водія залишається в центрі уваги, але при цьому в салоні вільно й просторо всім пасажирам.

Деталі інтер’єру та високоякісні матеріали тішать кожної хвилини за кермом. Від ідеальної форми сидінь до кутів вікон та вентиляційних отворів — у цьому салоні немає нічого випадкового. А ще він пропонує достатньо багажного простору — до 430* літрів.

*422 л на комплектації Premium через оснащення стереосистемою Bose®.

Новий колір кузова Platinum Quartz

Поєднуючи суворість металу з блискучою гладкістю поверхонь, новий Platinum Quartz змінює колір залежно від освітлення, підкреслюючи неперевершені форми.

Передові технології

Кожна технологія в новому Mazda CX-30 була сконструйована так, щоб надавати водієві впевненість та легкість керування, при цьому допомагаючи йому отримувати більше задоволення від кожної поїздки.

Неперевершений кольоровий проекційний дисплей надає найнеобхіднішу інформацію в полі зору водія, не відволікаючи при цьому від дороги, що робить керування ще більш невимушеним.

Нова мультимедійна система MZD Connect® з новим широкоформатним дисплеєм 10,25” з функцією розділеного екрану та підтримкою додатків Apple CarPlay® та Android® Auto у всіх комплектаціях — ще вищий рівень комунікації.

® — Знак для товарів і послуг, що належить відповідному власнику

Баланс звучання і тиші

Впускати саме правильний об’єм звуків і приглушувати шуми, які відволікають, — ось основа підходу до звукоізоляції компанії Mazda. В салоні CX-30 вібрації знижено, а звукопоглинаючі матеріали ефективно приглушують шум, що надходить ззовні. Цей підхід надає основу для отримання задоволення від атмосфери в салоні.

Провівши значні дослідження, інженери Mazda вирахували просторові ефекти, затримку та відбивання звуків, щоб визначити оптимальне розміщення та калібрацію динаміків. Новий CX-30 пропонує преміальну аудіосистему на 12 динаміків від Bose® з технологією BassMatch для глибшого, вражаючого звучання, що стане бездоганним супроводом для ваших мандрівок.

® Знак для товарів і послуг, що належить відповідному власнику.

Шедевр інженерної думки

Від двигуна до шасі, трансмісії й решти вузлів автомобіля, ми сконструювали кожен аспект наших автомобілів так, щоб вони працювали в гармонії з вами за допомогою підходу, який ми називаємо технологією Skyactiv®, включно з 2.0-літровим двигуном Skyactiv®-G потужністю 150 к.с. Плавне прискорення, захоплива динаміка керування та здатність здолати будь-які дороги — у ваших руках.

А нові крісла роблять час у дорозі ще приємнішим: завдяки своїй формі вони допомагають вам тримавати спину прямою і зберігати природній вигин хребта. В роботі підвіски враховано те, як від природи рухається людське тіло, тож вона балансує цей аспект із рухом автомобіля, забезпечуючи вражаючу керованість і комфорт.

® Знак для товарів і послуг, що належить відповідному власнику.

Впевненість тоді, коли вона найбільше потрібна

Оснащений системою повного приводу i-Activ AWD®, Mazda CX-30 допомагає вам почуватись впевнено за будь-яких дорожніх та погодних умов: і в сніг, і в дощ, і на сухих дорогах.

Ця інноваційна технологія застосовує найсучасніше моделювання роботи автомобіля в режимі реального часу, щоб допомогти передбачити втрату зчеплення коліс із дорогою та передати крутний момент на ті колеса, які можуть якнайкраще ним скористатися. Допомагаючи вашому автомобілю не втратити зчеплення з дорогою, а вам — свою впевненість.

Хай куди заведуть вас шляхи, система G-Vectoring Control Plus завжди працює для вас. Здійснюючи легке корегування крутного моменту двигуна та гальмівного тиску, ця інноваційна технологія додає керуванню відчуття природності, впевненості та інтуїтивності. Результатом стає невимушений зв’язок між автомобілем та водієм, щоб ви завжди були готові до того, що чекає на вас попереду.

® Знак для товарів і послуг, що належить відповідному власнику.

Безпека без компромісів

Найновіші засоби проактивної безпеки, що повідомляють вам про перешкоди на дорозі та допомагають уникнути зіткнень (або пом’якшити їхні наслідки) — таким є основний задум комплексу систем i-Activsense®.

Цей набір інтелектуальних засобів безпеки включає систему контролю «сліпих» зон (BSM)* та систему попередження про автомобілі, що рухаються в поперечному напрямку при русі вперед та назад (RCTA+ FCTA)*, адаптивний круїзконтроль* з функцією Stop&Go та систему попередження про зміну встановленої дистанції та швидкості між автомобілями (DSA)*, cистему попередження про виїзд з полоси руху (LDWS)* та систему контролю положення авто щодо дорожної розмітки (LKA)*, а також комплекс систем безпечного гальмування при русі вперед та назад з функцією розпізнавання пішоходів та велосипедистів (SBS, SBS R, SBS RC)*, та інші.

Всі ці системи допомагають вам покращити оглядовість та обізнаність із ситуацією на дорозі. На перший погляд непомітні асистенти додають вам впевненості за кермом за будь-яких умов.

* Оснащення залежить від комплектації.

Система контролю «сліпих» зон (BSM)*

Передова система контролю «сліпих» зон застосовує радіолокаційні сенсори, щоб виявити об’єкти у «сліпих» зонах ліворуч і праворуч, а тоді застерігає водія за допомогою світлового індикатора у дзеркалі з відповідного боку. Якщо водій вмикає сигнал зміни смуги руху, коли на ній є перешкода, індикатор починає блимати та лунає звукове попередження.

* Оснащення залежить від комплектації

Система попередження про поперечний рух ззаду (RCTA)*

* Оснащення залежить від комплектації

Фото: Олексій Климов

Адаптивний круїз-контроль* з функцією Stop&Go

Адаптивний круїз-контроль автоматично регулює швидкість автомобіля, щоб утримувати безпечну відстань до машини попереду. Він здатний повністю зупинити автомобіль у заторі й завести знову, коли потік машин починає рухатися (якщо зупинка триває менше 3 секунд). Якщо повна зупинка триває більше 3 секунд, водій має сам натиснути на педаль акселератора.

* Оснащення залежить від комплектації

Система попередження про зміну встановленої дистанції та швидкості між автомобілями (DSA)*

* Оснащення залежить від комплектації

Фото: Артем Петренко

Система попередження про виїзд з полоси руху (LAS)*

Система LAS надає звукові та візуальні попередження, коли автомобіль перебуває на межі ненавмисного виїзду за межі своєї смуги під час руху на швидкості від 60 км/год. Застосовуючи камеру, встановлену на вітровому склі, щоб слідкувати за дорожньою розміткою, Система LAS надає звукове попередження, якщо автомобіль перетинає межі полоси руху.

* Оснащення залежить від комплектації

Система контролю положення авто щодо дорожної розмітки (LKA)*

Спрямована вперед камера зчитує дорожню розмітку і допомагає водієві утримувати автомобіль у смузі руху. Система LKA також попереджає водія за допомогою вібрування керма та звукового сигналу коли помічає небезпеку непередбаченого виїзду зі смуги руху. У разі відсутності дій збоку водія, сама втручається у рульову систему, «підкручуючи» кермо таким чином, щоб автомобіль залишався у своїй полосі руху.
Коли система визначає, що зміна смуги руху навмисна (ввімкнений сигнал повороту і т.д.), допомога в керуванні вимикається і ніякі попередження не надаються.
Система оперує на швидкостях приблизно від 60 км/год.

* Оснащення залежить від комплектації

Системи попередження та автоматичного гальмування при русі назад та при виявленні автомобілів, які рухаються у поперечному напрямку (SBS, SBS-RC)*

* Оснащення залежить від комплектації

Шосте чуття вашого автомобіля

Mazda CX-30 пропонує вам низку систем, призначених зробити водіння по-справжньому невимушеним: система камер кругового огляду 360°* для покращеної видимості під час маневрів на низькій швидкості; систему контролю втоми водія (DAA+DM)*, що застосовує інфрачервону камеру, щоб вчасно помітити сонливість водія і застерегти його в разі потреби; також передні та задні паркувальні датчики, які допомагають вам паркуватися без зайвого клопоту.

* Оснащення залежить від комплектації

На зв`язку

Дізнайтеся більше про комплектації у прайс-листі.

  • СОЦМЕРЕЖІ: