MAZDA CX-5

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

ЗРІЛА ЗОВНІШНІСТЬ, ЕЛЕГАНТНА ФОРМА ТА ВИСОКА ЯКІСТЬ

Оновлена Mazda CX-5 побудована на платформі Skyactiv-Vehicle Mazda із досконалішою підвіскою, що значно зменшить рівень шуму та вібрацій у салоні.

Всього для Mazda CX-5 запропоновані дев'ять кольорів кузова без жодних доплат.

Оберіть колір, який уособлює вашу індивідуальність.

Soul Red Crystal
Machine Gray
Rhodium White
Eternal Blue
Deep Crystal Blue
Jet Black
Zircon Sand
Polymetal Gray
Platinum Quartz

ЕВОЛЮЦІЯ ДИЗАЙНУ KODO

Оновлена Mazda CX-5 виводить унікальну концепцію дизайну «KODO – душа руху» на новий рівень, наділяючи цей автомобіль Mazda яскравою та динамічною індивідуальністю, яку гідно оцінять досвідчені водії кросоверів.

Окрім ще більш виразного фірмового дизайну фронтальної частини, вдосконалення зовнішнього вигляду CX-5 дозволили надати їй просту, але сміливу, зрілу та елегантну форму з мінімальними акцентами на прямих лініях та об’ємними рельєфами, що підкреслюють гру світла та тіні на кузові.

Кольорова гама екстер’єру

Загалом для екстер’єру доступні дев`ять кольорів металік: Jet Black, Deep Crystal Blue, Eternal Blue, Platinum Quartz, Polymetal Gray, Zircon Sand, Rhodium White, Machine Gray та Soul Red Crystal.

Деталі створені надихати

Найсвіжіші технології Mazda створені надихати. Кольоровий проекційний дисплей* дозволяє зосереджуватися на дорозі, проектуючи важливі дані – поточну швидкість та дані про обмеження швидкісного режиму – просто на лобове скло.

Топові комплектації також пропонують 7-дюймовий кольоровий TFT дисплей*, розміщений в центральній частині щитка приладів, роблячи доступ до інформації винятково легким.

* Оснащення залежить від комплектації

ІНТЕР’ЄР

Орієнтований на водія салон – еволюція комфорту, якості та дизайну, центром якого є людина. Покращена функціональність – в тому числі електропривод дверей багажного відділення, система автоматичного складання зовнішніх дзеркал та проекційний дисплей поточної інформації про рух*.

Новий дизайн передніх та задніх сидінь з покращеною підтримкою, збільшеним рівнем комфорту, вентиляцією передніх сидінь*, підігрівом задніх* сидінь та регулюванням нахилу їхніх спинок*. Кермо нового покоління з функцією підігріву та покращена оглядовість.

* Оснащення залежить від комплектації

Високоякісна акустична система BOSE® об’ємного звучання*

Розроблену компанією BOSE® спеціально для нової Mazda CX-5, високоякісну акустичну систему з 10-динаміками обладнано цифровим підсилювачем з можливістю 8-канальної цифрової обробки сигналу.

*Оснащення залежить від комплектації.
®Знак для товарів і послуг, що належить відповідному власнику.

БЕЗДРОТОВА ЗАРЯДКА ДЛЯ СМАРТФОНА

У піддоні центральної консолі є бездротовий зарядний пристрій, завдяки якому можна зарядити смартфони та інші пристрої, розміщені на ньому, коли двигун працює.

*Оснащення залежить від комплектації

ЗВ’ЯЗОК ТА РОЗВАГИ

Нова мультимедійна система Mazda MZD Connect, з 10,25-дюймовим центральним дисплеєм робить доступ до потрібної вам інформації простим, швидким та інтуїтивно зрозумілим.

І без того широкий спектр послуг нової мультимедійної системи MZD Connect можна розширити за допомогою підключення додатків Apple CarPlay™ та Android Auto™.

Отримайте доступ до улюбленої музики, додатків та навігаційних програм не відволікаючись від керування автомобілем за допомогою джойстика НМI.

ЕЛЕКТРИЧНИЙ ПРИВОД ДВЕРІ БАГАЖНИКА HANDS FREE*

Піднесіть ногу під датчик, що розташований під заднім бампером. Це дозволить вам відкрити та закрити двері багажника з електроприводом, коли у вас зайняті руки або коли ви не хочете торкатися до кришки багажника, бо вона мокра або брудна.

*Оснащення залежить від комплектації

Технології SKYACTIV

Найяскравішим проявом філософії Mazda Jinba Ittai «водій та автомобіль – одне ціле», яка поєднує людиноорієнтований підхід в дизайні та технологіях, є динаміка руху Mazda CX-5. Додаткове покращення динаміки та передбачуваності реакції завдяки вдосконаленню технологій SKYACTIVBODY, SKYACTIV-CHASSIS та SKYACTIV VEHICLE DYNAMICS Mazda CX-5 забезпечує відчуття абсолютного контролю над автомобілем. Його реакція на дії водія щодо прискорення, керування та гальмування є максимально чіткою. Інноваційна система G-Vectoring Control Plus суттєво підвищує керованість автомобіля при русі в поворотах та на слизькій дорозі та робить рух набагато безпечнішим навіть для водіїв-початківців. Короткостроково регулюючи крутний момент двигуна у відповідь на рухи керма, вона забезпечує контроль над прискоренням та оптимізує навантаження на кожне колесо, отримуючи при цьому високі результати в керованості та стійкості автомобіля.

Економічні двигуни SkyActiv

Не важливо, який двигун ви обираєте для себе – бензинові двигуни SKYACTIV-G 2.0 л. потужністю 150 к.с. чи 2.5 л. потужністю 194 к.с. з функцією вимикання циліндрів – економія витрати пального та миттєве прискорення забезпечено.

Легкий та міцний SKYACTIV-BODY

SKYACTIV-BODY Mazda CX-5 може похвалитися збільшенням торсійної жорсткості кузова на 15% в порівнянні із попередньою моделлю, що сприяє зменшенню затримки реакції кузова на повороти керма.

Високоефективні SKYACTIV-CHASSIS

Системи керування, підвіски та гальмування SKYACTIV-CHASSIS Mazda CX-5 були модернізовані з метою підвищення стабільності керування та рівня комфорту, за які CX-5 вже отримала загальне визнання, додатково збагачуючи та підвищуючи задоволення від керування автомобілем у стилі Jinba Ittai.

Трансмісія

6-ступенева автоматична коробка передач SKYACTIV-DRIVE поєднує найкращі якості звичайної автоматичної коробки перемикання передач, безступінчатої трансмісії та коробки перемикання передач подвійного зчеплення в одному компактному та легкому корпусі.

Mi-Drive

Нова система Mi-Drive з режимом бездоріжжя для повнопривідних версій покращує динаміку керування та ходові характеристики у різних умовах. А, отже, робить кожну подорож безпечнішою.

i-ACTIV AWD

Система повного приводу i-ACTIV AWD використовує 27 сенсорів для виявлення несприятливих дорожніх умов, таких як сніг чи дощ, забезпечуючи безпеку за будь-якої погоди.

*Оснащення залежить від комплектації.

Система i-STOP

Технологія, призначена для автоматичного відключення і перезапуску двигуна автомобіля з метою економії пального, зниження шкідливих викидів і рівня шуму за рахунок скорочення часу роботи двигуна на холостому ходу.

*Оснащення залежить від комплектації.

Безпека i-ACTIVSENSE

Розроблену в контексті філософії проактивної безпеки Mazda, CX-5 оснащено вдосконаленим та розширеним комплексом сучасних та інноваційних технологій безпеки, які забезпечують найвищий рівень безпеки автомобіля у своєму класі. Використання спрямованої вперед камери (FSC) у поєднанні із переднім радарним датчиком розширило можливості технологій Mazda i-ACTIVSENSE.

Система контролю «сліпих зон» (BSM)*

Система контролю «сліпих зон» BSM, на відміну від систем більш ранніх поколінь, попереджає водія про наявність автомобілів, що рухаються не тільки з боків та ззаду в тому ж напрямку, а й про наявність перешкод на шляху автомобіля при русі заднім ходом (RCTA). Іншими словами, значно збільшився діапазон роботи датчиків системи, завдяки чому вона спрацьовує не тільки при русі по прямій, а й при виїзді з парковки.

*Оснащення залежить від комплектації.

Система попередження про поперечний рух ззаду (RCTA)*

Система RTCA контролює простір навколо автомобіля під час руху заднім ходом, попереджаючи водія про виявлення автомобілів, що наближаються в поперечному напрямку

*Оснащення залежить від комплектації.

Оновлена система безпечного гальмування у місті з функцією розпізнавання пішоходів (SCBS)*

Обладнана високоефективною спрямованою вперед камерою, ця система помічає інші машини та пішоходів перед автомобілем й автоматично застосовує гальма, щоб допомогти уникнути аварій та пом’якшити їхні наслідки під час руху в діапазоні приблизно від 4 до 80 км/год (для виявлення автомобіля попереду) та приблизно між 10 та 80 км/год (для виявлення пішохода).

*Оснащення залежить від комплектації.

Адаптивний круїз-контроль з функцією Stop&Go*

Адаптивний круїз-контроль автоматично регулює швидкість автомобіля, щоб утримувати безпечну відстань до машини попереду. Він здатний повністю зупинити автомобіль у заторі й завести знову, коли потік машин починає рухатися (якщо зупинка триває менше 3 секунд). Якщо повна зупинка триває більше 3 секунд, водій має сам натиснути на педаль акселератора. Система оперує на швидкостях 0 — 200 км/год.

*Оснащення залежить від комплектації.

Система попередження про виїзд з полоси руху та система контролю положення авто щодо дорожньої розмітки (LDWS+LKA )*

Спрямована вперед камера зчитує дорожню розмітку і допомагає водієві утримувати автомобіль у смузі руху. Система LDWS також попереджає водія за допомогою вібрування керма та звукового сигналу коли помічає небезпеку непередбаченого виїзду зі смуги руху. У разі відсутності дій збоку водія, система LKA втручається у рульову систему, «підкручуючи» кермо таким чином, щоб автомобіль залишався у своїй смузі руху. Коли система визначає, що зміна смуги руху навмисна (ввімкнений сигнал повороту), допомога в керуванні вимикається і ніякі попередження не надаються. Система оперує на швидкостях приблизно від 60 км/год.

*Оснащення залежить від комплектації.

Адаптивні світлодіодні фари (ALH) з 20-сегментними світлодіодними модулями*

У пошуках рішень для ідеальної видимості під час руху у нічний час кількість сегментів, з яких складаються модулі світлодіодних фар, збільшено з чотирьох до двадцяти. Вдосконалена система ALH завдяки використанню спрямованої вперед камери має три унікальні функції: противідблискове дальнє світло, широкодіапазонне ближнє світло та режим освітлення під час руху автострадою.

*Оснащення залежить від комплектації.

НА ЗВ`ЯЗКУ

Дізнайтеся більше про комплектації у прайс-листі.

  • СОЦМЕРЕЖІ: