Оригінальна моторна олива Mazda

Оригінальна моторна олива Mazda: чому варто вибрати саме її?

Ви любите свою Mazda і хочете, щоб вона служила вам довго і надійно? Для цього потрібно дбати про технічне обслуговування автомобіля та використовувати якісні витратні матеріали. Одним з найважливіших з них є моторна олива, яка забезпечує змащення, охолодження, захист від корозії та очищення двигуна. Вона впливає на продуктивність, економічність та надійність вашого авто.

Моторну оливу Mazda створено з урахуванням новітніх технологій і адаптовано для двигунів серії SKYACTIV з високоефективною системою впорскування палива та підвищеним ступенем стискання. Використання такої оливи забезпечує бездоганну роботу кожної деталі, в результаті чого ви отримуєте:

  • економну витрату палива;
  • мінімальну токсичність вихлопних газів;
  • максимальну потужність і вражаючу динаміку;
  • ефективне охолодження двигуна;
  • збільшений термін служби деталей двигуна.

Крім того, використання оригінальної моторної оливи Mazda дає впевненість в ідеальному технічному стані машини та можливість планувати свій бюджет без форс-мажорів.

Отримуйте максимум позитивних емоцій від автомобіля завдяки якісному сервісу Mazda! Вибираючи оригінальні витратні матеріали, ви продовжуєте термін його служби, оптимізуєте витрати на обслуговування та захищаєте себе від прикрих несподіванок.

Ви можете придбати оригінальну моторну оливу Mazda в Дніпрі в салоні компанії «Авто-Імпульс». Завітайте до нас за адресою: вул. Дніпросталівська, 30б або запишіться на сервіс за телефоном +38 (067) 612-30-09. 

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ