Оновлена Mazda CX-5 чекає на Вас в «Авто-Імпульс»!

Якщо Ви шукаєте стильний, потужний і безпечний кросовер, то Вам варто звернути увагу на оновлену Mazda CX-5.

Цей автомобіль не залишить Вас байдужим! 

Останнє оновлення Mazda CX-5 подарувало автомобілю ще більш спокусливий та витончений вигляд. З новими LED фарами головного світла, переднім бампером, радіаторною решіткою та оновленими задніми ліхтарями Mazda CX-5  виглядає динамічно і сучасно! А ще СХ-5 отримала новий піщаний колір із блискучими мікрочастинками Zircon Sand, який демонструє довершеність кожної її деталі в динаміці.   

Технологічне наповнення Mazda CX-5 неперевершене. Завдяки платформі Skyactiv-Vehicle, яка забезпечує низький рівень шуму і вібрацій, а також має високу маневреність і стабільність на будь-якому покритті, Ваші поїздки будуть максимально комфортними та приємними.  

Mazda CX-5 поєднує нові технічні рішення зі знайомими двигунами — 2-літровим потужністю 150 к.с. та 2,5-літровим, що генерує 194 к.с.. Обидва силові агрегати працюють у парі із 6-ступеневою автоматичною трансмісією. Автомобіль доступний у передньо- та повнопривідний версіях, причому остання має інноваційну систему Mi-Drive, яка надає можливість водію вибирати режими управління автомобілем, поліпшує керованість на бездоріжжі та захищає колеса від буксування на слизькій поверхні.   

Оновлена Mazda CX-5 впевнено почувається і в місті, і на трасі. Цей кросовер прискорюється до 100 км/год всього за 9,0 секунд, а його середня витрата палива становить 7,0–7,3 л на 100 км. у змішаному циклі.

Інтер’єр Mazda CX-5 забезпечує максимальний комфорт і зручність для водія і пасажирів. Мінімалістичне оздоблення з високоякісних матеріалів створює атмосферу затишку і гармонії. 

Безпека Mazda CX-5 на найвищому рівні. Автомобіль має надміцну конструкцію кузова. Кросовер оснащений повним комплексом інноваційних систем активної та пасивної безпеки I-ACTIVSENSE, та має адаптивний круїз-контроль із функцією розпізнавання пішоходів. У рейтингу безпеки автомобілів Euro NCAP Mazda CX-5 має вражаючі 5/5 зірок ! 

Записуйтесь на тест-драйв Mazda CX-5 за телефоном +38 067 444 90 99, або завітайте до салону «Авто-Імпульс» за адресою:
м.Дніпро, вул. Дніпросталівська, 30б (Лівий берег).

Реалізуйте свої бажання — пориньте у світ вишуканого дизайну та високих технологій разом із Mazda CX-5! 

#mazdacx5
#автоімпульсдніпро

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ