Mazda CX-30 - автомобіль, що дарує свободу

Завдяки інтелектуальним технологіям кросовер впевнено почувається на міських вулицях, швидкісних шосе та легкому бездоріжжі. Він завжди дбає про комфорт і безпеку своїх пасажирів, допомагаючи отримувати приємні враження від кожної поїздки. 

В екстер’єрі автомобіля простежуються риси відомих спортивних купе Mazda: довгий капот, крутий нахил передніх стійок, плавно спадаюча лінія даху. Однак високий дорожній просвіт, брутальні виступи колісних арок і чорний пластиковий обвіс нагадують, що перед нами кросовер, готовий до пригод. Mazda CX-30 поєднує найкращі характеристики двох класів авто. Тому правила встановлюєте ви — тільки ви вирішуєте, яким буде маршрут вашої наступної поїздки. 

 

Кросовер поєднує у собі вражаючу динаміку, комфорт та економічність. Під його капотом — 2,0-літровий двигун SKYACTIV-G потужністю 150 к.с., поєднаний з інтелектуальною 6-ступеневою автоматичною трансмісією. Завдяки такій комбінації Mazda CX-30 розганяється до 100 км/год всього за 9,8 секунди та витрачає близько 7 л палива на 100 км у комбінованому циклі. Ви можете вибирати передній чи повний привід, повністю розкриваючи потенціал авто і своїх мрій. 

Сучасні технології — це більше, ніж електроніка. Завдяки інтелектуальному компонуванню кузова в салоні достатньо місця для п’ятьох дорослих людей. Пасажирам заднього ряду не буде тісно, вони також отримуватимуть задоволення від довгої поїздки. Якщо ж ви збираєтесь у подорож на вікенд, беріть із собою усе необхідне — багажник місткістю 430 л дає можливість не обмежувати себе в комфорті! 

Практичність кросовера Mazda CX-30 — це лише одна сторона концепції Yohaku, що означає красу вільного простору. Завдяки мінімалістичному оформленню інтер’єру можна налаштовувати всі системи автомобіля за кермом — регулювати температуру обдуву, шукати улюблені пісні чи вибирати оптимальний режим роботи круїза, простими рухами, не втрачаючи контроль над ситуацією на дорозі. 

Завжди мріяли про свободу й подорожі без кордонів? Тоді завітайте до салону «Авто-Імпульс» за адресою: м. Дніпро, вул. Дніпросталівська, 30б (Лівий берег) або зателефонуйте за номером +38(067)444-90-99, щоб записатися на тест-драйв інтелектуального кросовера з характером спортивного купе!

#mazda #mazdacx30 #cx30 #автоімпульсдніпро #автоімпульс

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ