Mazda CX-60 — новий флагман бренду

У новій Mazda CX-60 кожна деталь створена з думкою про людину. Це втілення 100 річного досвіду інженерів і дизайнерів японської компанії.

Брутальний екстер’єр Mazda CX-60 — сильна заявка на лідерство. Високий довгий капот, вузькі фари й нахилена вперед радіаторна решітка демонструють вражаючу динаміку кросовера. А елегантні чуттєві вигини колісних арок і задніх ліхтарів підтверджують належність авто до преміального класу. 

Спеціально для Mazda CX-60 було створено гібридний силовий агрегат MHEV 48, що поєднує шестициліндровий турбодвигун об’ємом 3,3 л і компактний електромотор - Це перетворює масивний кросовер на справжній спорткар — 284 кінські сили розганяють авто до 100 км/год лише за 6,9 секунди! І все це — за умови середньої витрати палива 8,0 л на 100 км у комбінованому циклі. Кросовер також може комплектуватися 192-сильним 2,5-літровим двигуном. В обох варіантах він доступний із 8-ступеневою автоматичною коробкою передач, яка забезпечує ідеальну плавність руху. 

Мінімалістичний інтер’єр авто здатен стати другою домівкою, зоною комфорту й натхненням для подорожей. У ньому є все необхідне для водія та пасажирів і немає нічого зайвого. Преміальні матеріали, з ексклюзивною шкірою Nappa, органічно доповнюють дизайн салону та підкреслюють високий статус автомобіля і його власника. 

Куди б не завела дорога, з Mazda CX-60 ви почуватиметесь впевнено. Просто виберіть відповідний режим роботи системи Mi-Drive, щоб адаптувати характер автомобіля до асфальту чи бездоріжжя. Спортивний режим дасть максимально гострий і чіткий відгук керма, а функція буксування забезпечить стабільність під час перевезення гідроцикла чи байків. У місті кросовер забезпечить панорамний 360-градусний огляд на екрані мультимедійної системи для безпечного маневрування. А на трасі адаптивний круїз-контроль обере оптимальну дистанцію до авто перед вами й попередить про обмеження швидкості на цій ділянці дороги. 

Приємними моментами завжди хочеться ділитися з близькими. І ви можете довірити їм улюблений кросовер без найменшої втрати власного комфорту. Починаючи з комплектації Premium-Line, Mazda CX-60 пропонує систему персоналізації з розпізнаванням обличчя. Коли ви сідаєте за кермо, вона автоматично завантажує профіль із 250 налаштуваннями — від положення сидіння до режиму Mi-Drive, від гучності музики до температури в салоні. 

Преміальний флагман Mazda вже в Дніпрі! Познайомтесь з новим кросовером та оцініть його характер за кермом. Записуйтесь на тест-драйв за телефоном +38 (067) 444-90-99 або завітайте до салону «Авто-Імпульс» за адресою: м. Дніпро, вул. Дніпросталівська, 30б (Лівий берег). 

#cx60 #mazdacx60 #автоімпульсдніпро #автоімпульс

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ