Потужний кросовер Mazda CX-9 — ознака вашого успіху

Mazda CX-9 поєднує краще з двох світів — витончений стиль Сходу й стриманий мінімалізм Заходу, вражаючу динаміку спортивного авто й високу прохідність позашляховика. Сучасні технології допомогли японським інженерам об’єднати солідні габарити автомобіля з відмінною маневровістю та паливною економічністю.

Зовнішність Mazda CX-9 привертає погляди та надихає на пригоди. Кожен її елемент сповнений динамікою й рухом — від хромованого «поясу» до гострих кутів задніх ліхтарів, від потужної решітки радіатора до стильних колісних арок. А тонкий пластиковий обвіс по периметру кузова підтверджує, що кросовер не боїться труднощів — він залишиться вашим надійним компаньйоном, куди б вас не завела дорога.

Mazda CX-9 наповнений інноваціями і одна із них це революційний турбодвигун SKYACTIV-G, який втілює у собі найкращі технологічні рішення кількох поколінь інженерів Mazda. Цей 2,5-літровий силовий агрегат потужністю 231 к.с. розвиває рекордний обертальний момент у своєму класі — 420 Нм. А це означає, що у вас буде вдосталь тяги, як для динамічних маневрів на шосе, так і для подолання бездоріжжя.

Мотор пришвидшує автомобіль до 100 км/г всього за 8,6 секунди, зберігаючи помірну витрату палива — 9,4 л/100 км у змішаному циклі.

Куди б ви не вирушали, ви можете довіряти Mazda CX-9. Система повного приводу i-ACTIV 4WD забезпечує ідеальну керованість, як на сухому асфальті, так і на розмитій ґрунтовій дорозі. 27 її датчиків аналізують навколишнє середовище 200 разів на секунду, запобігаючи буксуванню коліс і допомагаючи зберігати курсову стійкість. А в місті вам на допомогу прийде електронна система безпеки, яка автоматично гальмує перед перешкодами й попереджає про наявність інших авто у «сліпих зонах».

Інтер’єр Mazda CX-9 створений для вашого комфорту й задоволення. Він поєднує в собі елегантний мінімалізм і функціональність. Преміальна шкіра Nappa, елементи обробки салону з натурального дерева здатні задовольнити потреби найвибагливішого покупця. Великий сенсорний дисплей і інтелектуальний перемикач HMI дозволяють легко налаштовувати всі параметри авто виключно під ваші потреби.

Mazda CX-9 — автомобіль, який готовий до будь-яких пригод. Завдяки 7-місному розташуванню він ідеально підходить для сімейних подорожей. А якщо вам потрібно більше місця для спортивного спорядження чи особистих речей, ви можете легко скласти третій та другий ряди сидінь одним рухом, отримавши від 840 до 1848 літрів вільного простору.

Не чекайте — досліджуйте світ разом із Mazda CX-9! Записуйтесь на тест-драйв за телефоном +38 (067) 444-90-99 або завітайте до нашого салону Мазда «Авто-Імпульс» за адресою: м. Дніпро, вул.

Дніпросталівська, 30б (Лівий берег).

#mazdacx9
#автоімпульсдніпро

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ