АКЦІЯ «Підготуйся до зими»

В офіційному дилерському центрі Mazda «Авто-Імпульс» Акція!

Виконайте шиномонтаж в сервісному центрі компанії Мазда «Авто-Імпульс» та отримайте перевірку гальмівної системи у ПОДАРУНОК*!

Чекаємо всіх власників автомобілів Mazda в гості з 01 листопада по 31 грудня 2021 року!

Умови акції:

  1. Акція «Підготуйся до зими» проходить в офіційному сервісному центрі компанії  ТОВ «Авто-Імпульс Восток». В Акції приймають участь всі власники автомобілів марки Mazda.
  2. Період проведення акції з 01 листопада по 31 грудня 2021 року.
  3. Перевірку гальмівної системи у ПОДАРУНОК* отримають всі власники автомобілів, які здійснять послугу шиномонтажу в сервісному центрі компанії  ТОВ «Авто-Імпульс Восток» в період дії Акції.
  4. Якщо в результаті перевірки гальмівної системи Вам знадобиться відремонтувати автомобіль, наш сервісний центр надасть знижки в розмірі:
    - 20% на всі роботи;
    - 10% на запасні частини, необхідні для ремонту.

Чекаємо на Вас за адресою:

Mazda «Авто-Імпульс» пропонує всім, хто піклується про свою безпеку й шукає якісний сервіс, скористатися нашою пропозіцією и бути впевненим у своєму автомобілі.

м. Дніпро, вул. Дніпросталівська, 30-б (Лівий берег).

Ми працюємо для Вас Пн. – Сб. с 9-00 до 18-00.

Вы можете зателефонувати нам за тел.: (056) 747-90-99, (067) 612-30-09

* Під подарунком, мається на увазі купівля послуги за 1 грн. з ПДВ. Компанія «Авто-Імпульс Восток» залишає за собою право змінювати умови акції без попереднього повідомлення. Повна вартість перевірки гальмівної системи 270 грн. з ПДВ. За умови ремонту гальмівної системи  в період дії акції в компанії ТОВ "Авто-Імпульс Восток" поширюється знижка 20% на роботи і 10% на запчастини. Знижка на роботи поширюється тільки за умови придбання запчастин та витратних матеріалів у сервісному центрі компанії ТОВ "Авто-Імпульс Восток".

Знижка не поширюється на кузовні роботи. Деталі і ціни уточнюйте у наших майстрів-приймальників додатково. 

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ