Знайомство з Mazda «Авто-Імпульс»!

Рано чи пізно кожен автовласник стикається із проблемою вибору надійного сервісного центру для обслуговування свого автомобіля. І до вибіру треба поставитися дуже відповідально, тому що професійна діагностика та ремонт допоможуть заощадити Ваш час та гроші!

Офіційний сервісний центр Mazda «Авто-Імпульс» запрошує в гості всіх власників автомобілів Mazda. Спеціально для Вас ми розробили програму – «Знайомство з Mazda «Авто-Імпульс», в рамках якої автовласники автомобілів Mazda, які відвідали наш сервісний центр вперше, отримають знижку 30% на обслуговування!

Наші переваги:

  • ми офіційний сервісний центр Mazda, працюємо понад 7 років у місті Дніпро та досконало знаємо всі особливості конструкції Вашого автомобіля, а також місця на які потрібно звернути особливу увагу;
  • наш сервісний центр оснащений усім необхідним інструментом, зокрема спеціалізованим «дилерським» діагностичним обладнанням, після діагностики Ви отримаєте найкращі рекомендації для Вашого автомобіля;
  • наші механіки на постійній основі проходять курси підвищення кваліфікації та підвищують свій професіоналізм;
  • у нас є склад оригінальних запчастин у наявності та можливість замовити оригінальні запчастини зі складу в Європі;
  • у Вашому розпорядженні комфортна зона очікування з безкоштовним інтернетом, кавою, чаєм, за бажанням – вільний доступ до ремонтної зони.

Умови акції «Знайомство з Mazda «Авто-Імпульс»:

    1. В акції «Знайомство з Mazda «Авто-Імпульс» беруть участь усі власники автомобілів Mazda, які вперше обслуговують свій автомобіль у сервісному центрі компанії Mazda «Авто-Імпульс»
    2. У період з 07 лютого 2022 року до 31 грудня 2022 року, у Вас є унікальна можливість скористатися знижкою у розмірі:
      - 30% на всі роботи,
      - 15% на запасні частини, які необхідні для виконання робіт

    Mazda Авто-Імпульс пропонує всім, хто дбає про свою безпеку та шукає якісний сервіс, скористатися нашою пропозицією та бути впевненим у своєму автомобілі.

    Чекаємо на Вас за адресою:

    м. Дніпро, вул. Дніпросталівська, 30-б

    Ми працюємо для Вас Пн. - ПТ з 9-00 до 18-00, Сб. з 9-00 до 16-00.

    Ви можете зв'язатися з нами за тел.: (056) 747-90-99; (067) 612-30-09

    * Під Mazda "Авто-Імпульс" мається на увазі компанія ТОВ "Авто-Імпульс Восток", в салоні якої проводиться акція. Компанія «Авто-Імпульс Восток» залишає за собою право змінювати умови акції без попередження.

    СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ