Акція «Діагностика автомобіля»

Своєчасна діагностика автомобіля – запорука безпеки та правильної роботи.

Офіційний сервісний центр Mazda «Авто-Імпульс» запрошує всіх власників автомбілів Mazda підготувати своє авто до осінньо-зимового періоду.

З 16 жовтня по 30 листопада 2023 року в нашому сервісному центрі діє акційна пропозиція: «Діагностика автомобіля» ВСЬОГО за 480 грн!

Акційна пропозиція включає в себе:

- Перевірка стану підвіски автомобіля

- Стану рульового механізму

- Стану світлових приладів

- Перевірка рівня технічних рідин

- Зовнішній огляд гальмівних дисків і колодок на допустимість зносу

- Загальний ЧЕК-ЛИСТ з діагностики включає в себе 40 пунктів

Умови акції:

  1. Акція проходе в офіційному сервісному центрі компанії ТОВ «Авто-Імпульс Восток». В Акції пріймають участь всі власники автомобілів марки Mazda.
  2. У період проведення акції з 16 жовтня по 30 листопада 2023 року, Ви маєте змогу прийняти участь в акційній пропозиції і зробити ДІАГНОСТИКУ АВТОМОБІЛЯ за 480 грн.

Якщо в результаті діагностики Вам знадобиться відремонтувати автомобіль, наш сервісний центр надасть знижку в розмірі:

- до 30% на всі роботи;

- до 35% на запасні частини, необхідні для ремонту.

Mazda «Авто-Імпульс» пропонує всім, хто піклується про свою безпеку й шукає якісний сервіс, скористатися нашою пропозіцією и буті впевненим у своєму автомобілі.

Чекаємо Вас за адресою:

м. Дніпро, вул. Дніпросталівська, 30-б (Лівий берег).

Ми працюємо для Вас Пн. – Пт. з 9-00 до 18-00, Сб. з 9-00 до 17-00

Вы можете зателефонувати нам за тел.: (056) 747-90-99, (067) 612-30-09

* Компанія «Авто-Імпульс Восток» залишає за собою право змінювати умови акції без попереднього повідомлення. Повна вартість Діагностики автомобіля 930,00 грн. з ПДВ. У вартість Акційної ціни не входить вартість запчастин і витратних матеріалів. Знижки на роботи розраховуються індивідуально, в залежності від складності робіт та надаються тільки за умови придбання запчастин в сервісному центрі компанії ТОВ «Авто-Імпульс Восток», знижки на запчастини розраховуються індивідуально, в залежності від номенклатури запчастин та надаються тільки на запчастини необхідні для проведення ремонту автомобіля, який приймав участь у Акції. Вартість уточнюйте у наших майстрів-приймальників додатково.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ